Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

YOUCA zoekt: - geëngageerde jongeren tussen 15 en 25 jaar voor het begeleiden van vormingsactiviteiten, geven van presentaties/workshops in scholen, ... - bestuurders met financiële en juridische expertise om het jongerenbestuur te vervolledigen

Steun in natura

YOUCA werkt samen met ruim 8000 werkgevers die deelnemen aan de YOUCA Action Day. Daarnaast zijn er enkele partners waar we een ruimere samenwerking mee hebben: financieel, inhoudelijk en/of in natura. Steun in natura kan gaan om drukwerk, vliegtuigtickets, bureaumateriaal, infrastructuur en catering voor evenementen, … Neem contact op met Jolien Vanden Wyngaert ([email protected]) voor een samenwerking.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://donate.kbs-frb.be/FondsVriendenvanYOUCA/~mijn-donatie?_cv=1
Cookie policy