Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Mensen die goesting hebben om zich in te zetten voor anderen, vinden zeker hun gading in onze verenigingen. Diverse interesses en allerlei competenties krijgen hun plek in een kort of langer durend, boeiend en leerrijk vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze Brusselse verenigingen. Mensen die in armoede leven worden ingeschakeld in de dagelijkse werking en nemen allerhande taken en verantwoordelijkheden op. Zij hebben tevens een sterke stem in de organisatie en het bestuur. Voor de vrijwilligers in armoede is hun vrijwilligerswerk met een nabije begeleiding vanuit de sociale permanentie vaak een succesvolle formule op de weg naar een stabielere levenssituatie. Door de ontmoeting en samenwerking van armen en niet-armen kunnen we bruggen slaan, vooroordelen wegwerken en voor een maatschappelijk draagvlak zorgen.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

http://www.brussels-platform-armoede.be/home

Rekeningnummer:

BE95 7350 1444 0658

Cookie policy