Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Op alle locaties waar we actief zijn, 14 in totaal, zijn een paar extra handen en ogen altijd welkom. Als vrijwilliger participeren in onze gevarieerde werkingen geeft veel voldoening. Je versterkt het team en vooral de jongeren die we begeleiden.

Steun in natura

PROFO is geregeld op zoek naar ICT-materiaal om de apparatuur - die vaak meer dan 5 jaar oud is - te vervangen. PROFO vzw bezit geen eigen gebouwen. Wij zoeken voortdurend naar goede locaties waar we onze jongeren een degelijke en comfortabele begeleiding kunnen aanbieden. We ervaarden al langer dat de begeleiding van jongeren binnen de vier muren van een klaslokaal niet doeltreffend werkt. PROFO zoekt dan ook bedrijven of particulieren die een 'praktijkwerkvloer' kunnen voorzien. Dit kan een hout- of fietsatelier zijn, een woning die onder handen moet worden gepakt, een praktijkvloer om met bejaarden aan de slag te gaan.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.dono.be/doel/profovzw#.Wc5jwUzy7Sw

Rekeningnummer:

BE63068244147108

Cookie policy