Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

EVENTS: Je hangt graag rond op concerten en feesten, maar je maakt jezelf tegelijk ook graag nuttig? Dan hoor jij thuis in het eventteam. Deze vrijwilligers tappen pintjes, schenken drankjes, vervangen vaten en verkopen bonnen dat het een lieve lust is. En wie meer verantwoordelijkheid wil dragen, kan doorgroeien tot barverantwoordelijke. ONTHAAL: Eerder zin in iets rustigs? Dan is het onthaalteam misschien wel geknipt voor jou. Deze vrijwilligers zijn het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en dus ook het gezicht van Kavka. Ze beheren reservaties en maken mensen wegwijs in het gebouw. Deze bende is behulpzaam, punctueel, assertief en waanzinnig sympathiek. LOGISTIEK: Je bent geboren met twee rechter- handen en een bovennatuurlijke dosis energie? Dan kom je terecht in het logistieke team. Deze vrijwilligers werken met verschillende materialen en gereedschappen, zorgen voor vernieuwing aan het gebouw, de infrastructuur en voeren allerhande reparaties uit.

Steun in natura

Kavka kan in deze tijden van nood en vele besparingen een financiële ruggensteun gebruiken, maar we zijn ook op zoek naar een fijne sponsor die ons nieuwe bureaustoelen kan bezorgen.

Rekeningnummer:

BE47733022528480

Cookie policy