Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

U kan ons helpen door als gastdocent samen met ons een interessante en interactieve les over uw vakgebied te organiseren en de kinderen te inspireren met uw passie en expertise. Tijdens een gewone les op zaterdag nodigt TADA ongeveer vier gastdocenten uit per klas van gemiddeld 28 kinderen. Zo kunnen we aan de slag in kleine groepjes en de nadruk leggen op wederzijds verrijkende ontmoetingen. Om de lessen op zaterdag vlot te laten verlopen, is TADA daarnaast op zoek naar vrijwilligers die de lessen op school of een uitstap met de kinderen logistiek ondersteunen.

Steun in natura

De praktische ondersteuning van organisaties en particulieren betekent veel voor TADA. Enerzijds kan jouw organisatie ons enorm vooruit helpen door het aanleveren van gastdocenten of expertise bij een bepaald vak. Anderzijds kan je TADA helpen haar kosten te drukken door het aanbieden van pro bono-advies of -diensten op bijvoorbeeld juridisch, strategisch, administratief, communicatief, grafisch of boekhoudkundig vlak.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://tada.brussels/doe-een-gift/

Rekeningnummer:

BE05 0017 4290 3575

Cookie policy