Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

YAR Vlaanderen biedt een unieke formule aan de jongeren en doet hiervoor een beroep op 250 vrijwilligers per jaar. De idee achter YAR is eenvoudig maar ijzersterk: een individu maakt deel uit van een gemeenschap en heeft nood aan gezien en gehoord te worden. Door een hechte gemeenschap van YAR-vrijwilligers te weven rond de jongere, wordt deze jongere opnieuw deel van de gemeenschap. Kortom, YAR helpt jongeren om opnieuw hun plaats en rol te vinden in onze samenleving. Het werken met vrijwillige medewerkers is fundamenteel voor YAR Vlaanderen en is cruciaal voor het slagen van zowel het YAR Coaching programma als van het YAR Wonen programma.

Steun in natura

- het ter beschikking stellen van communicatiekanalen - locaties om jongeren en vrijwilligers te ontmoeten - lokalen voor opleiding

Rekeningnummer:

BE16735025005574

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


Cookie policy