Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

We weten dat er veel goedhartige en genereuze mensen zijn, de Ishimwe Melodia Foundation wordt nog steeds gebouwd. Om haar activiteiten uit te voeren en haar doel te bereiken, heeft het vrijwilligers op alle gebieden nodig. Het IMF heeft uw kennis nodig om het welzijn van onze jongeren, vooral de allerarmsten, te verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor voldoende informatie. De S.I.M. dankt u bij voorbaat. Niet vergeten! "Red het kind, red de toekomst".

Steun in natura

De S.I.M. heeft een uitgerust kantoor nodig, een ruimte voor activiteiten en ontmoetingen voor jongeren. - Muziekinstrumenten en geluidssysteem - een website - een minibus voor transport.
Cookie policy