Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zijn opzoek naar gedreven begeleiders met een warm hart voor mensen met een beperking. Ben jij een creatieveling en wil jij graag een groepje mensen een leuke namiddag bezorgen? Of ben je een dierenvriend en wil jij kinderen laten kennismaken met paarden, ezels, alpaca's,...? Voel jij je gewoon geroepen om mee de handen uit de mouwen te steken? Laat ons weten hoe jij denkt dat je ons kan helpen, dan komen we gegarandeerd tot een leuke activiteit.

Steun in natura

Tijdens onze jolige dagen voorzien we graag alle deelnemers van een goodybag. Ook organiseren we een uniek sinterklaas en paasmoment. Denk jij iets leuks te kunnen aanbieden? Laat het ons zeker weten, alle steun is welkom.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

http://www.vzw-jolig.com/sponsors/

Rekeningnummer:

BE 48 7370 5078 7627

Cookie policy