Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Langs de ene kant zoeken wij altijd naar mensen die zich willen inzetten als prinses/prins/superheld. Hiervoor zoeken wij voor de prinsessen liefst vrouwen tussen de 16 en 30 jaar met maximaal maatje 38/40. Voor een prins zoeken wij slanke mannen tot rond de 35 jaar die ons team willen versterken. Voor de superhelden zoeken wij liefst naar mensen met hun eigen kostuums. Verder zoeken wij ook nog veel mensen die zich achter de schermen mee bezig willen houden met het opbouwen en afbreken van de decors bij de show, mee helpen met de bediening in de shows, fotografen enzovoort.

Steun in natura

Mensen die attributen liggen hebben die mooi zouden passen in onze shows of op locatie en deze niet meer nodig hebben, een gift daarvan is altijd handig.

Rekeningnummer:

BE97 7360 5033 1849

Cookie policy