Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

'de Maretak vzw' is permanent op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken aan de uitbouw van onze patiëntenorganisatie met als doel de levenskwaliteit van mensen met chronische pijn naar een beter niveau te brengen. Wil je de doelstelling van onze vereniging 'de Maretak vzw' en haar jongerenwerking ('de Maretwijg') mee helpen realiseren aarzel dan niet om contact op te nemen! We hebben nood aan vrijwilligers voor de volgende taken: - het begeleiden van praatgroepen van de lotgenotencontactmomenten (hiervoor is een vorming voorzien) - verspreiden van propagandamateriaal (het bezit van een rijbewijs is een must) - backup functie IT (onderhoud website, opstellen nieuwsbrieven, ontwerp propagandamateriaal, ..)

Steun in natura

- apparatuur voor de administratie (laptop, beamer, e.d.) - voorziening in het vervoer van de leden naar de plaats waar de activiteiten plaats vinden - ...

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

[email protected]

Rekeningnummer:

BE68 7350 3978 4334

Cookie policy