Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Onze vzw zoekt vrijwilligers die willen helpen als lesondersteuner tijdens de wekelijkse lessen op woensdag in Mechelen. Naast een behoorlijke kennis van de Nederlandse taal beschik je ook een goede praktische vaardigheid en kennis van de Vlaamse Gebarentaal. Zie voor meer info onze website: www.deleervaart.be

Steun in natura

Wij zoeken bedrijven en/of particulieren die willen helpen om het mogelijk te maken dat anderstalige doven en slechthorenden de les kunnen bezoeken. Het gaat hierbij vaak om kleine bijdragen: een trein- of buskaartje, een boek, het lesgeld of een gedeelte daarvan. Soms ook hulp voor voedsel of medicamenten. Hele praktische maar onmisbare hulp voor deze kwetsbare groep mensen.

Rekeningnummer:

BE68 9731 8026 4834

Cookie policy