Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

De vrijwilligersbehoeften zijn heel divers. Je vindt er een aantal opgesomd bij "Steun in natura". Je mag ook altijd contact opnemen als je iets te bieden hebt waarvan je denkt dat het Robur op Den Eik voorthelpt of op de een of andere manier een meerwaarde betekent!

Steun in natura

Je kunt op vele manieren helpen! Elke gift in geld of in natura wordt in diepe dank aanvaard. Hier vind je een aantal mogelijkheden in natura: - doe je online aankopen via Trooper.be/roburopdeneik! Honderden bedrijven schenken een procentje aan de door jou gekozen vereniging! En jij betaalt geen cent méér… - stel je expertise ter beschikking (op dit moment nog vooral schrijnwerkerij, organische/ecologische inrichting, ecologische decoratie, ecologisch bouwen in ’t algemeen); - help bij het vervoer van materialen (als je bijvoorbeeld over een aanhangwagen beschikt); - breng voedsel voor de vrijwilligers; - kom mee helpen, ook als je niets van bouwen kent, volgens de aanwijzingen van de experten (en ontdek je verborgen talenten), of kom koken en andere logistieke steun verlenen bij groepsactiviteiten of als er veel vrijwilligers zijn; je kunt je e-mailadres opgeven, zodat je vanzelf op de hoogte gebracht wordt als er hulp nodig is op Den Eik; - organiseer een benefiet(je): * ben je muzikant of andere performer? Overweeg een (huiskamer)optreden ten voordele van Robur op Den Eik vzw; * ben je een bekende artiest? Gebruik een try-out van een nieuwe voorstelling ten voordele van Robur op Den Eik vzw. Zo schonk Danny Ronaldo (Circus Ronaldo) in mei 2015 een try-out van zijn soloproductie Fidelis Fortibus; * zing je mee in een solidariteitskoor? Ook Robur op Den Eik vzw kan een goed doel zijn dat het steunen waard is; * wandel of fiets je graag? Organiseer een wandel-/fietstocht ten voordele van Robur op Den Eik vzw (idem voor paardrijden, motorrijden enz.); * ben je creatief en maak je mooie dingen, ook om te verkopen? Geef een percentage van je verkoop aan de voltooiing van Robur; * hou je ervan spullen te verkopen op rommelmarkten of in garageverkopen? Schenk (een deel van) de winst aan Robur; * bak je graag? Wafels, pannenkoeken, taarten… ideaal om te verkopen ten voordele van Robur op Den Eik vzw! * … We komen het project graag toelichten aan jouw publiek of deelnemers, als je dat wilt! Hoe sneller Robur af is, des te sneller kan hij ten dienste staan van zoveel mensen… UITERST BELANGRIJK en zelfs ONONTBEERLIJK voor het slagen van dit project: help mee de website en fondsenwerving te verspreiden, beveel Robur op Den Eik vzw overal aan, twitter en facebook erop los, kom op bezoek en verspreid je foto’s via sociale media, kortom, dat helpt allemaal om deze droom waar te kunnen maken: ten dienste staan van mensen die er nood aan hebben, en financieel onafhankelijk blijven om dat te kunnen doen! DANK JE WEL!

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://roburopdeneik.org/steun/

Rekeningnummer:

BE82 5230 8087 7968

Cookie policy