Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zijn zeker op zoek naar vrijwilligers en kijken uit naar een mensgerichte fijne verbinding. Wij hopen dat onze waarden, visie en missie in lijn liggen met die van de persoon die graag samen met ons kinderen, jongeren en volwassenen in "beweging " wil brengen bij PIT STOP Sport Academy. Taarten bakken, iets herstellen, iets schrijven, mee gaan wandelen.... vertel ons uw passie en vaardigheden en we vinden samen zeker een fijne taak die bij u past en voor ons een enorme meerwaarde is. Mogelijkheden: Tijdens de zomervakantie mee ondersteunen van zomerkampen (telkens kleine groepjes van 14 kinderen / coach) - mee op de fiets, mee de straten en omgeving opruimen, samen koken, samen gaan wandelen in de parken van Aalst, Het Kluisbos, De Gerstjens, en zo vele andere mooie natuurplekjes in de regio. s'morgens de kinderen & ouders mee ontvangen en s'avonds samen met de coach feedback geven aan de ouders en verbinden. Tijdens het jaar hebben we interesse in vrijwilligers voor onze evenementen (winterwandeling, PIT STOP Picknick, infoavonden om ouders te informeren en inspireren). Dit kan actief of achter de schermen. Wij hebben vele ideeën en kunnen ook op maat iets samen bedenken dat voldoening zal geven en ook voor de PIT STOP leden een meerwaarde is. COMMUNICATIE & PROMOTIE Lokaal in Aalst mee helpen met flyeren in scholen, op pleinen en bij organisaties waar kinderen uit alle lagen van de bevolking samen zijn. Foto's nemen tijdens onze activiteiten. Misschien is er wel iemand die zich graag inzet om een nieuwsbrief te schrijven

Steun in natura

Naast financiele steun zou het fijn zijn om een sterke band te creëren met vrijwilligers - van gedreven jongeren tot energievolle senioren - die graag een steentje bijdragen in onze werking.

Rekeningnummer:

IBAN BE52068931256409

Cookie policy