Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

GEZOCHT “Vrijwilligers Buitendienst” België/Nederland Wilt u ons team komen versterken? Lees dan snel verder en mail ons! WAT WORDT ER O.A. VAN U VERWACHT? - Voorcontroles bij mogelijke adoptanten. - Nacontroles als de dog geplaatst is. Dit gebeurt gemiddeld een half jaar na plaatsing. - Huisbezoeken doen bij nieuwe gastgezinnen die zich hebben aangemeld. Als vrijwilliger buitendienst heeft u de taak om te kijken of de thuissituatie geschikt is voor de dog waar de mogelijke adoptanten interesse in hebben. Als vrijwilliger blijft u dan het aanspreekpunt na adoptie voor de adoptant en na een half jaar gaat u kijken hoe het met de dog gaat. Hier maakt u een verslag van. Er is uiteraard altijd het vaste team waarmee overlegd kan worden. U staat er dus nooit alleen voor. Bij de gastgezinnen gaat u ook kijken of de thuissituatie geschikt is voor opvang. Dit betekent zeer goed opletten en kritische vragen stellen, maar ook informatie geven. Hier maakt u ook een verslag van. Kennis hebben van de Duitse dog is een pré. Bij interesse en voor meer info kunt u mailen naar [email protected] Wij nemen dan vervolgens z.s.m. contact met u op.

Steun in natura

Voer voor onze dogjes die tijdelijk in opvang verblijven bij gastgezinnen.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.dogangelsrescue.eu/doneren%20lidmaatschap.htm

Rekeningnummer:

BE70 7370 4669 4025

Cookie policy