Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

We zijn op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij de fondsenwerving (sponsors en donateurs aanspreken, subsidie-mogelijkheden). We zoeken ook iemand om de financies bij te houden. En we zoeken nog meer mensen om lid van de vzw te worden en van het bestuur. Ook mensen die praktische hulp kunnen verlenen (vervoer van materiaal, organisatie info-evenement, enz). Ook mensen die in Luyamba willen helpen voor de bouw van de school (sanitair, proper water, zonne-energie, enz...). Wanneer de klassen er eenmaal zijn: navorming voor de leerkrachten van het basisonderwijs, ...)

Steun in natura

Materiaal dat kan gebruikt worden in een school, krijtborden (alles in hout zoals banken, deuren, zal de school zelf maken, of een voorlopige schrijnwerkerij in Kinshasa met 2 combinés en ander materiaal die we vanuit België hebben opgestuurd en materiaal waarvoor we nog subsidies zoeken). Materiaal voor zonne-energie, didactisch materiaal.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.lzg.be/doneren-2

Rekeningnummer:

BE38 8916 4406 6872

Cookie policy