Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zoeken zowel binnen de doelgroep als erbuiten vrijwilligers (doelgroep: mensen die dapper rondkomen met een té klein budget!) voor de vakanties: - studenten pedagogie/psychologie of andere animatoren die specifiek willen werken met kwetsbare kinderen en jongeren en die de vakanties mee voorbereiden en deze met ondersteuning maar toch vrij zelfstandig realiseren voor alle vakanties -monitoren/monitrices voor kinderen in leeftijdgroepjes van 1 tot 15 jaar -creatieve mensen voor yoga, knutselsessies, zelfverdedigingscursus, EHBO. -vervoer naar de opstapplaats in Leuven of Herent Wie als vrijwilliger behoort tot de doelgroep krijgt een vrijwilligersvergoeding 32 € per dag. Studenten die meegaan als animator krijgen dit ook.

Steun in natura

parels, kapotte colliers : die geven we een tweede leven en maken van colliers of oorhangers: Voor de fietsvakantie: fietsen en fietstassen en -sloten en -helmen en zwembroeken jongens Voor de gezinsvakanties: zwempakken dames en heren

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://stapjeindewereld.be/sponsors.html

Rekeningnummer:

BE73 0689 0443 1360

Cookie policy