Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zoeken zowel binnen de doelgroep als erbuiten vrijwilligers (doelgroep: mensen die dapper rondkomen met een té klein budget!) voor de vakanties: - studenten pedagogie/psychologie of andere animatoren die specifiek willen werken met kwetsbare kinderen en jongeren en die de vakanties mee voorbereiden en deze met ondersteuning maar toch vrij zelfstandig realiseren: zowel voor de fietsvakantie voor 20 11- 14 jarigen als voor de jongerenvakantie voor 12 gasten tussen 16-19 jaar. -monitoren/monitrices voor kinderen in leeftijdgroepjes van 1 tot 15 jaar -creatieve mensen voor yoga, knutselsessies, zelfverdedigingscursus, EHBO. -vervoer naar de opstapplaats in Leuven of Herent - begeleiders voor de fietsvakantie voor 11-14 jarigen Wie als vrijwilliger behoort tot de doelgroep krijgt een vrijwilligersvergoeding 32 € per dag.

Steun in natura

Voor het maken van colliers of oorhangers: parels, kapotte colliers Voor de fietsvakantie: 12 fietsbroeken, 12 regenkledij Voor de gezinsvakanties: pampers nrs 2 tot 6 reserve ondergoed en overalls

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://stapjeindewereld.be/sponsors.html

Rekeningnummer:

BE73 0689 0443 1360

Cookie policy