Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Enthousiaste bijlesgevers, studenten-lerarenopleiding en (oud-)leerkrachten gezocht voor deelname aan het innovatieve project Epicurius Studeer je als leerkracht secundair onderwijs aan de universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een kickstart van jouw carrière? Wil je als leerkracht je kennis inzetten voor een educatief project? Of heb je ervaring met het geven van bijles? Dan is Epicurius iets voor jou. Wij zijn op zoek naar studenten van de lerarenopleiding, (oud-)leerkrachten en bijlesgevers die de passie van hun vakgebied willen delen met leerlingen. Epicurius is een e-learning platform dat bijlessen zal bieden aan kansarme leerlingen in het secundair onderwijs. Een belangrijk onderdeel binnen Epicurius zijn de online lesvideo’s waar de onderwerpen die leerlingen vandaag op school krijgen op een dynamische en duidelijke manier worden uitgelegd, waarbij ze op eigen tempo de les kunnen herbekijken en inoefenen.

Steun in natura

H&H Education kan alle hulp gebruiken. Het doneren van kantoorartikelen en multimedia (computers, laptops, tablets en beamers etc.) zijn meer dan welkom.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.hadi-hoti.org/steun-ons.html

Rekeningnummer:

BE75 0689 0425 5851

Cookie policy