Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om onze activiteiten te begeleiden. Deze vinden tweewekelijks plaats. We zoeken ook mensen die graag willen koken voor onze weekends en onze vakanties.

Steun in natura

Voor onze weekends waar we zelf moeten koken, kunnen we altijd voedingswaren gebruiken. Onze leden houden ook van knutselen en zingen. Materiaal hiervoor is altijd welkom. Voor de vakanties doen wij een beroep op solidariteit voor het gezin. Zij ondersteunen ons bij de verzorgende taken. Aan deze ondersteuning hangt uiteraard een prijskaartje. aangezien we nu ook mensen met een motorische beperking hebben, ontstaat de nood aan een bus voor aangepast vervoer.

Rekeningnummer:

BE42973019169254

Cookie policy