Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Onze vacatures voor vrijwilligers zijn te vinden via https://www.giveaday.be/nl-be/organisatie/lukiart-vzw/2179 MAAR de beste manier om ons te helpen is ons in contact brengen met de zieke kinderen (en hun ouders). Kent u een zwaar ziek kind persoonlijk of een gezin met kinderen dat getroffen wordt door zware ziekte (van ouder, broer of zus), breng ons dan in contact: dit kan door een email te sturen naar [email protected] U kunt ons helpen door samen met ons de interesses van het kind in kaart te brengen zodat wij als verrassing een atelier volledig op maat kunnen aanbieden.

Steun in natura

Voor ons "LuKiArt-Kunstatelier-in-een-box"-project zijn we altijd op zoek naar nieuw teken- en schildermateriaal, allerlei soorten papier/karton, ... We zijn ook steeds geïnteresseerd in einde reeksen van knutselmateriaal allerhande…Dat kunnen we dan toevoegen aan onze box, met vermelding van uw (bedrijfs)naam. Voor onze ateliers zijn resten ongebruikt papier, stoffen, naaigerief, recyclagemateriaal, mousse allerhande, allerlei soorten verpakkingsmateriaal, kaders, kunstboeken, kartonnen doosjes, etalagemateriaal, méér dan welkom... Wat mogelijk afval is voor u, is voor de kinderen uiterst waardevol materiaal en duikt vroeg of laat op in een kunstige creatie !

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://lukiart.be/contactinfo/

Rekeningnummer:

BE10 9731 1721 1804

Cookie policy