Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

- Vrijwilligers die assistentie bieden aan personen met een beperking op evenementen, festivals, wedstrijden, enzoverder (onthaal, verplaatsingen, verzorging,...) - Vrijwilligers die audiobeschrijving geven aan blinden en slechtzienden tijdens voorstellingen, wedstrijden,... - Vrijwilligers die technische materialen kunnen installeren (ringleiding voor slechthorenden, technisch materiaal voor audiobeschrijving,...) Meer info vind je op http://www.inter.vlaanderen/taken-van-een-inter-vrijwilliger

Steun in natura

Steun op maat Elk bedrijf is uniek: van activiteiten, doelgroepen tot medewerkers en missie. Een actie op maat is daarom het meest zinvol zowel voor jouw bedrijf als voor Inter-Events. Samen bekijken we hoe jouw engagement het best vertaald wordt in een concrete samenwerking.

Rekeningnummer:

BE79737033842333

Cookie policy