Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zijn steeds op zoek naar monitoren die minstens tweedejaarsstudent zijn, liefst in een sociale richting of erg sociaal geëngageerd en die bereid zijn mee te gaan op kamp in de Paas- en /of grote vakantie. Ook andere mensen die zich willen in zetten voor kinderen met ASS zijn altijd welkom als zorgouder, begeleider, aanspreekpunt, medewerker aan fundraisingprojecten minimum vier keer per jaar, enz.... Mensen die administratief iets voor ons kunnen doen op vrijwilligersbasis zijn ook welkom!

Steun in natura

Wij zijn steeds op zoek naar uitstapjes in de streek van Bohan tegen een schappelijke prijs. Onze tien- en vieruurtjes en uitstappen moeten we ook elk jaar bijeen gesponsord krijgen. We gebruiken nog steeds meestal persoonlijk vervoer of huren af en toe een busje voor uitstappen Hulpmateriaal is altijd welkom zoals EHBOgerief, spelmateriaal, films, muziek, ..... Eens per jaar mogen we een hoeve gratis gebruiken voor een familiedag. Indien je ruimte hebt ergens in Vlaanderen die gratis ter beschikking is en waar iets te beleven valt? De VZW verhuist volgend jaar naar één centrale plaats wat heel veel kosten met zich zal meebrengen maar zeer drempelverlagend zal werken voor mensen met ASS

Rekeningnummer:

BE59 6528 4089 7126

Cookie policy