Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Hallo, Wij zoeken enthousiaste lesgevers bij Camelia Emancipatiehuis ! Samen met een tof team van vrijwilligers organiseren en geven wij allerhande lessen voor een multicultureel publiek. (= 18 jaar) We zijn zoeken lesgevers voor de volgende cursussen: • Internetlessen • Nederlands voor beginners • Nederlands discussietafel • Vertalers Nederlands- frans • Alfabetisatie Frans Onze lesgevers hoeven geen ervaring in de educatie te hebben, maar we hechten wel belang aan een goede motivatie en een open houding. Er worden lessen georganiseerd tussen 10 uur ‘s morgens en 20 uur ’s avonds (afhankelijk van de vrijwilligers en de beschikbaarheid van de lokalen). Deze gaan door in centrum Brussel, bij Metro Sint Katelijne. We rekenen op lesgevers die beschikbaar zijn gedurende een volledig schooljaar. Een les duurt twee uur en je kan rekenen op begeleiding van de medewerkers van Camelia. Voor meer specifieke info Mail naar linkvrijwilligers @gmail.com Of telefoneer naar 02/2236283 Of spring eens binnen in de Marcqstraat 17, 1000 Brussel Of neem een kijkje op www.linkbrussel.be Wat is Camelia ? Camelia is een deelwerking van Link=Brussel. Onze vzw wil een bijdrage leveren aan het opbouwen van een interculturele samenleving in Brussel.Camelia heeft een aanbod van basisvormingen en organiseert allerlei sociale en culturele infosessies en uitstapjes

Rekeningnummer:

BE16 0013 4087 7274

Cookie policy