Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Als vrijwilliger Wil je je vrije tijd zinvol invullen door je in te zetten voor mensen? Voel je je aangesproken door wat er reilt en zeilt in een CAW? Je hebt ervaring die je wil delen of je wil juist ervaring opdoen? Word dan vrijwilliger bij het CAW! Van onschatbare waarde Het CAW kan niet zonder vrijwilligers. Je vindt er studenten, actieve gepensioneerden, professionelen die in hun vrije tijd hun specifieke vaardigheden aanbieden, pas afgestudeerden die wat tijd hebben in afwachting van een eerste job, mensen die in de buurt wonen, mensen die vroeger zelf al geholpen waren in het CAW en nu ook graag anderen helpen,… Sommigen draaien al jaren mee en zorgen mee voor de dagelijkse werking, anderen engageren zich voor een bepaalde periode, of werken mee aan een project. En vrijwilligers vinden we overal in de organisatie: in het bestuur, in concrete werkingen of achter de schermen bij de ondersteunende, administratieve of logistieke diensten. Allemaal vrijwilligers met een groot hart voor die vele mensen die dagelijks komen aankloppen bij het CAW, jong en oud. Werken aan een solidaire samenleving Het CAW kiest bewust voor het werken met vrijwilligers. We zijn er immers van overtuigd dat de samenleving een plek is waar mensen zich thuis voelen wanneer ze zich betrokken voelen bij wat leeft in hun omgeving: een buur die een duwtje in de rug kan gebruiken, die vrouw in de straat die vaak alleen is, dat gezin die net nieuw is in de wijk en nog niemand kent. Vrijwilligers laten zien hoe je betrokken kan zijn. Op een actieve manier zetten zij hun talenten in voor de samenleving. Dat dragen we een warm hart toe als CAW en willen we op alle mogelijke manier stimuleren. Volwaardig partner in de organisatie Kiezen voor vrijwilligers wil ook zeggen dat je in het CAW een volwaardige plek krijgt in de werking. Je krijgt eigen taken en de nodige ondersteuning waardoor je zelfstandig of in team kan werken. Op deze manier vormen vrijwilligers en vaste medewerkers een hecht team dat in een ontspannen sfeer op elkaar kan rekenen. Er is steeds ook ruimte en tijd voor aangepaste opleidingen. Vacatures In het vacatureoverzicht op onze webste www.cawoostbrabant.be vind je onze huidige vacatures voor vrijwilligerswerk in het CAW.

Steun in natura

Wij zijn dankbaar voor elke vorm van steun, maar wat we écht zoeken, kan je lezen op http://ikgeefomeenander.be/ Dank daarvoor!

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

http://ikgeefomeenander.be/

Rekeningnummer:

BE59 7775 9209 2726.

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


Cookie policy