Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

NASCI vzw functioneert mede dankzij heel wat vrijwilligers die wekelijks individueel minstens 4 uur investeren in onze werking. Vrijwilligers helpen ons voornamelijk met het sorteren van kleding en/of speelgoed, ze helpen zoeken naar sponsoring in natura ten behoeven van onze kinderen, ze helpen bij de opvang van de moeders en kinderen tijdens activiteiten of helpen bij de ophaling van materieel (we beschikken wel zelf over een auto). Ben je praktisch ingesteld en help je graag concreet mee om kinderen de beste zorgen en aandacht te geven... neem dan gerust contact op met ons. Pluspunten zijn meertaligheid en een rijbewijs.

Steun in natura

Wij verzamelen alle materieel dat nuttig is voor het grootbrengen en opvoeden van kinderen : kinderkleding (tweedehands of nieuw), kleding voor jonge moeders (in beperkte maten), allerlei schoolmateriaal, boekentassen en rugzakken, klein en ook nieuw speelgoed, bed- en badlinnen, allerlei babybenodigdheden, verzorgingsproducten (shampoo, douchegel, tandpasta, tandenborstels, wasmiddel...), luiers, melkpoeder. Verjaardagsgeschenken die kunnen dienen voor moeders en kinderen.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

www.nascivzw.be

Rekeningnummer:

BE23 0014 0956 4691

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


Cookie policy