Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Hebt u af en toe enkele uren vrij? Hebt u verborgen talenten of wilt u uw kennis ter beschikking te stellen? U wilt het het werk van LICHT VOOR DE WERELD bekend maken? Word een schakel in onze campagnes en verdeel onze folders in uw gemeente, parochie, vereniging,... U bent beschikbaar en wenst ons te helpen of u wenst bijkomende informatie? Contacteer Anniek Geerkens op het nummer 02 415 97 05 of per mail: [email protected]

Steun in natura

Jongerenwerking: Je hebt belangstelling voor ontwikkelingssamenwerking en vooral voor het lot van blinde en slechtziende kinderen in Afrika? Je wenst uiting te geven aan je solidariteit en een actie op te zetten? Contacteer Anniek Geerkens op het nummer 02 415 97 05 of per mail: [email protected] Solidaire actie: Een feest ten voordele van blinde kinderen en volwassenen! Belangrijke gebeurtenissen in uw leven zoals een verjaardag, een huwelijk, een huwelijksverjaardag, een geboorte, de opening van een zaak,… kunt u delen. Vraagt u liever een gift ten voordele van LICHT VOOR DE WERELD in plaats van een geschenk voor uzelf? Contacteer Anniek Geerkens op het nummer 02 415 97 05 of per mail: [email protected] U bent een oftalmoloog en wenst uw kennis en expertise ter beschikking te stellen van LICHT VOOR DE WERELD? Wij zijn op zoek naar oogartsen die in hun buurt een presentatie willen geven over glaucoom, cataract en andere oogziektes. Aarzel niet om contact op te nemen met Hilde Goeminne via [email protected] of op het nummer 02 415 97 05.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

http://donate.eventconnect.be/index

Rekeningnummer:

BE95 5230 4029 2158

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


U vindt meer info over deze organisatie op NGO-Openboek : deze site bevat de gegevens van 106 erkende Belgische NGO's voor ontwikkelingssamenwerking die lid zijn van NGO-Federatie en/of ACODEV. 

 

logo-button_square_100x38.jpg

Cookie policy