Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Eén van de hoofddoelen van Vlajo is de aansluiting realiseren tussen onderwijs en bedrijfsleven. Binnen de organisatie zijn heel wat mogelijkheden om verschillende profielen vanuit het bedrijfsleven specifiek te koppelen aan projecten. Meer informatie hierover vindt u op onze website: http://www.vlajo.org/bedrijven/vrijwilligerswerk

Steun in natura

Vlajo gaat graag met jou in gesprek om je doelstellingen en wensen in kaart te brengen. We maken voor iedere partner op maat gemaakte voorstellen om zo samen meer jongeren te inspireren en uit te dagen te bouwen aan een ondernemende toekomst. Onze partners investeren centen, tijd en menselijk kapitaal in Vlajo. Voor informatie over partnerschappen, gelieve de directie van Vlajo te contacteren: Peter Coenen.

Rekeningnummer:

BE16001767677274

Cookie policy