Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Hachiko kan alleen maar draaien door de aanwezigheid van vrijwilligers. Zonder hen kan Hachiko niet bestaan. Wij zijn dan ook altijd opzoek naar vrijwilligers die af en toe onze honden kunnen uitlaten, kunnen helpen bij het uitvoeren van herstellingen (zowel in als aan de buitenkant van de gebouwen van Hachiko), willen helpen bij het onderhoud van onze tuin, kunnen helpen op beurzen en andere activiteiten tvv Hachiko, als vrijwilliger een puppy willen opvoeden tot de leeftijd van +/-18 maanden, .... Wij vragen u om, als u interesse heeft om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan, contact op te nemen met Hachiko via [email protected]

Steun in natura

Wij zamelen lege inktcartridges en oude GSM's in voor een milieuvriendelijke verwerking. Wij ontvangen daarvoor een kleine vergoeding maar vele kleintjes maken één grote.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.hachiko.org/

Rekeningnummer:

BE96 0681 0525 2505

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


Cookie policy