Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Vrijwilligers kunnen een belangrijke meerwaarde bijbrengen in de ondersteuning en zorg voor onze gebruikers. Een vrijwilliger kan ondersteuning en hulp bieden op vlak van vervoer, vorming, ontspanning, sport en spel, en andere. Momenteel houdt het vrijwilligerswerk op Levensvreugde Verblijven het volgende in: * Het onderhouden van bezoekrelaties (mensen die het zien zitten om met één gebruiker uitstapjes te doen, regelmatig op bezoek te komen, en dergelijke) * Het verzorgen van allerhande vervoer voor gebruikers (tegen kilometervergoeding) * Handige mensen voor tuinwerk, verstelwerk,… * Het meehelpen ondersteunen van activiteiten of ateliers (bvb. kunstatelier of bloemschikken * Het meehelpen ondersteunen van interne reizen * Het begeleiden van onze mensen bij optredens, toneel, sport,... In de toekomst hopen wij dit aanbod te kunnen uitbreiden. Als we uw interesse hebben gewekt, aarzel niet ons te contacteren op (053)76 79 79 of stuur een mailtje naar [email protected]

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.levensvreugde-verblijven.be/ons-steunen/

Rekeningnummer:

BE70 2930 0572 0025

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


Cookie policy