Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

De behoeften op gebied van vrijwilligers situeren zich hoofdzakelijk op het niveau van onze gebruikers (cliënten), zij het niet noodzakelijk. Activiteiten met gebruikers mee vorm geven, een (bezoek)relatie met gebruikers opbouwen, voor het vervoer van gebruikers instaan, e.d.m.

Steun in natura

Om volop de droom van elke bewoner/deelnemer mee waar te maken, is het nodig om betrokkene op verschillende domeinen te ondersteunen. Aan de ene kant wordt de vraag beantwoord door een team van medewerkers: elke dag bouwen zij mee aan het realiseren van de droom, soms met kleine stapjes, af en toe met vallen en opstaan. Aan de andere kant vragen deze antwoorden veel creativiteit en buiten-de-box-denken. Er zijn verschillende obstakels die verhinderen een stap verder te zetten, en dan gaan we op zoek naar nieuwe partners die ons verder kunnen helpen. Met de steun van zowel particulieren als serviceclubs, bedrijven, en anderen hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt in het realiseren van dromen van cliënten. Dit loonde op verschillende terreinen: het herinrichten van gebouwen, de aankoop van ondersteunend materiaal, het inrichten van een snoezelruimte, het aanleggen van een snoezeltuin, enz. Ben jij of jouw vereniging, club of bedrijf geïnteresseerd om ons te steunen ? In eerste instantie maken we graag ruimte om onze organisatie te leren kennen en daarna kunnen we samen kijken hoe we het partnerschap kunnen invullen.

Rekeningnummer:

BE06 8920 1218 6522

Giften aan deze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar

Bron: Ministerie van Financiën


Cookie policy