Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

We zijn altijd op zoek naar vrijwillige lesgevers. Heb je een goede kennis van de Nederlandse taal en kun je dat uitleggen in gebarentaal? Dan zijn we zeker op zoek naar jou. Neem contact op met Leen (0477507463) voor meer informatie. Ook als je anderstalige dove of slechthorende personen kent die graag Nederlands leren ben je bij haar aan het juiste adres.

Steun in natura

We zijn op zoek naar een goede dataserver / NAS die als cloud te benaderen is. Hiermee willen we onze werkwijze voor de vrijwilligers vereenvoudigen en oefeningen en huiswerk beschikbaar stellen aan de cursist via het internet. Tevens willen we deze server gebruiken om informatie met elkaar te delen. Verder moeten we jaarlijks onze anti-virus software updaten en zouden we graag met een nieuwere versie werken van Microsoft Office.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

http://www.deteugel.be/sponsor%20worden.htm

Rekeningnummer:

BE58 0016 4695 1579 ten name van De Teugel vzw te Mechelen met vermelding ”project AAD voor dove anderstaligen”.

Cookie policy