Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Marc Dhondt Andere Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
MARC DHONDT Man Voorzitter
LODEWIJK VAN HAUTE Man Schatbewaarder
CURD FIEUX Man Bestuurder
GEERT MORLION Man Bestuurder
GUIDO HAEZEBROUCK Man Bestuurder
SARAH VERGOTE Vrouw Bestuurder

Kernactiviteiten

Elke voormiddag staat onze deur open voor mensen in nood. Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt voor een warm onthaal en luistert met respect voor elke gast. Wij proberen te helpen, alvast door met veel respect te luisteren, eventueel een andere weg te wijzen of door te verwijzen naar deskundige hulp. Waar nodig helpen wij ook financieel, vooral daar waar de nood heel acuut is, of waar een kleine overbrugging terug perspectief geeft naar morgen. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar mensen die met kansarmoede te kampen hebben, en naar kansarme jongeren. We zijn er steeds, van maandag tot zaterdag (9u tot 11u30), ook tijdens verlofperiodes, want armoede kent geen congé.

Actiegebied

Regionaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy