Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Ruben Benoit Coördinator Man
Servaas Benoit Coördinator Man
Jan Despiegelaere Gedelegeerd bestuurder Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
JAN DESPIEGELAERE Man Voorzitter
BART NOELS Man Bestuurder
BART ROGE Man Bestuurder
GAELLE NONQUE Vrouw Bestuurder
JILLE WAEGEBAERT Vrouw Bestuurder
JORG DE VRIESE Man Bestuurder
LEANDER NAESSENS Man Bestuurder
Pieter Maseele Man Bestuurder
PIETER VYNCKE Man Bestuurder
RUBEN BENOIT Man Bestuurder
SERVAAS BENOIT Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

Bedenken, Ontwerpen & Maken Het atelier is het hart van Bolwerk. In de maakplek bedenken, ontwerpen en creëren we van alles en nog wat. Van niets maken we iets. Het is een hands-on atelier waar we met tastbare materialen aan de slag gaan. Hier verzinnen we de artistieke installaties voor de Bolwerk producties, bouwen we mega droogovens voor de Bolwerk Tuin, fabriceren we meubilair voor de Bolwerk Bar, transformeren we afgedankte karren tot verrukkelijke woonwagens, scheppen we een mechanische reuzenpop,... Niets is onmogelijk: DIY tot de zesde macht! Ontmoeten & Uitwisselen Bij Bolwerk valt er altijd iets te ontdekken. De gezellige bar, ecologische tuin met residentieplek en overdekte hal vormen een inspirerend decor voor allerlei experimenten. Ook wie een concert of expo wil meepikken of nieuwe mensen leren kennen, is welkom. Tonen & Uitrollen Via het Productiehuis toont Bolwerk haar creaties buitenshuis. Op festivals, op straten en op pleinen. De publieke ruimte is onze favoriete bühne waar iedereen zonder drempels kan genieten van cultuur en theater. Ontdek hier de producties van Bolwerk.

Actiegebied

  • Europa
  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy