Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam
- -

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
STICHTING OAZI
HERMAN GEVERS Man Voorzitter
EDITH BERGMANS Vrouw Secretaris
MATHIEU CUYVERS Man Bestuurder

Kernactiviteiten

In Afrika werken we momenteel aan 2 projecten. Het SPP project in Kayes waarover deze aanvraag gaat en dat vertrekkend van de bestaande situatie duurzame verbeteringen moet aanbrengen. Verder is er het project APAK in Nioro waar enerzijds aan een uitbreiding van de bomenplantage wordt gewerkt en anderzijds voorzien wordt in landbouwareaal voor de lokale gemeenschap met aangepaste waterputten en irrigatietechnieken. In het Noorden organiseren we rond de ontzilting van zeewater een symposium met als thema: Desalination by Concentrated Solar Power. Dit zou moeten uitmonden in een bruikbare installatie voor Afrika. Er wordt verder gewerkt aan de Wereld van Water: lessen over waterproblematiek en oplossingen via internet.

Actiegebied

Nationaal

Erkenningen

Beschrijving
Stad Antwerpen Zuid project 5000 euro voor Waterput in Nara.December 2010

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy