Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Shiraz Karsowidjojo Coördinator Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
Shiraz Karsowidjojo Vrouw Voorzitter
Tirzah Karsowidjojo Vrouw Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

1

Kernactiviteiten

In samenwerking met onze partners in de STEM industrie informeren en maken wij jongeren bewust over: - hun kansen en mogelijkheden binnen het onderwijs. - banen die aansluiten op de verschillende STEM industrieën. - onderwijsmogelijkheden, die beter aansluiten op de hedendaagse steeds evoluerende arbeidsmarkt/ vraag. Ook organiseren wij infosessies waarbij er directe verbinding gemaakt wordt met de arbeidsmarkt voor de doelgroep. Ook dragen wij bij aan verdere integratie in de samenleving door het geven van trainingen en het beschikbaar stellen van informatieproducten in o.a. persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden, solliciteren, adaptatie in multiculturele/ -etnische samenleving.

Actiegebied

Nationaal

Geschiedenis

De oprichter van Merdeka Tribe vzw is Shiraz Karsowidjojo. Met meer dan 10 jaar internationale werkervaring bij de overheid en als ondernemer, besloot Shiraz 2 jaar geleden tijdens de covid19-pandemie te beginnen met een andere passie van haar, werken met jongeren. Daarom besloot zij om in 2021 de Educatieve Bachelor te volgen en kwam zo terecht als leraar in het beroepssecundair onderwijs in Antwerpen. Eenmaal in het onderwijs merkte ze dat vele leerlingen, vooral die met een migratieachtergrond, niet of slecht geïnformeerd waren over hun toekomstmogelijkheden. Dit in combinatie met de wetenschap dat er in vooral de STEAM industrie juist een tekort aan kader is, heeft haar geïnspireerd om met Merdeka Tribe vzw te starten en van hieruit projecten voor de jeugd uit te voeren.

Commissaris van de rekeningen

Shiraz Karsowidjojo

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy