Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Sam De Rijck Gedelegeerd bestuurder Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
SAM DE RIJCK Man Voorzitter
FRANCISCA SMITS Vrouw Secretaris

Kernactiviteiten

Zinvolle dagbesteding Vrijwilligers werk Creatieve ateliers Crisis hulp Ondersteuning en begeleiding Groene zorg Vrijetijdsbesteding G-sport Time out projecten En veel meer….

Actiegebied

  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Geschiedenis

Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand met een beperking. Denk dan niet alleen aan een zichtbare fysieke beperking, maar ook aan de onzichtbare. Zoals reuma, een chronische aandoening of autisme, adhd,… Wij kunnen ze in onze naaste omgeving zelfs niet op 1 hand tellen, dus er zijn talloze gezinnen welke dag in dag uit moeten vechten voor het welzijn van hun kinderen of naasten. Er zijn zoveel mensen de dag van vandaag opzoek naar hulp, voor zichzelf of voor die naaste. Maar zelfs kinderen met zelfmoord gedachten worden noodgedwongen op een wachtlijst gezet. Er zijn te weinig budgetten en mensen die echt hulp nodig hebben, blijven in de kou staan. Wij weten dat mensen heel solidaire wezens zijn. En daarom is VZW Jolig ontstaan, want GELUK VERMENIGVULDIG JE DOOR HET TE DELEN. Door middel van een uitgebreid netwerk, deeleconomie en partners trachten wij aan ieders hulpvraag tegemoet te komen. En als we samen de handen in elkaar slaan, samen out of the box denken en samen de handen uit de mouwen steken, kan er een heuse community ontstaan zodat er heel veel mensen wel geholpen kunnen worden. Voel jij je Jolig genoeg om deel uit te maken van onze community? Of wil jij onze vzw op een andere manier steunen? Laat dan zeker iets van je horen.

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy