Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Annelore Camps Directeur Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
HANNELORE HERREMAN Vrouw
ANNELORE CAMPS Vrouw Voorzitter
LAILA DE BRUYNE Vrouw Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

2

Kernactiviteiten

We zetten proeftuinen op rond community building, sociale innovatie en ondernemerschap aan de hand van sterke artistieke concepten en zorgen voor een sterke productionele uitwerking.

Actiegebied

  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Geschiedenis

Madeleine vzw ontstond vanuit het succesverhaal van Allez, Chantez! Dit zanginitiatief groeide op enkele jaren tijd uit van een kleinschalig Gents initiatief tot een Vlaamse koploper op gebied van community building via laagdrempelige zangsessies. Madeleine vzw werd in het leven geroepen door initiatiefneemsters Annelore Camps en Laila De Bruyne, als concreet antwoord op de veelvuldige vraag van hun achterban om de expertise omtrent community building en sociaal ondernemen beschikbaar te maken.

Lid van volgende koepels en/of netwerken

Naam lidmaatschap Beschrijving
Sociale InnovatieFabriek De Sociale InnovatieFabriek promoot, begeleidt en ondersteunt sociaal ondernemerschap en sociale innovatie ten voordele van maatschappelijke uitdagingen. In haar werking vertrekt de Fabriek van drie basiswaarden: aandacht voor gedeelde meerwaarde, een focus op sociale transformatie en impactgedrevenheid.

Erkenningen

Naam Beschrijving
Eerste laureaat Karen Vernimmenprijs 2015 De Karen Vernimmen-prijs is er voor beginnend amateuristisch talent (individu of groepering / jong of oud), wiens activiteit erin bestaat Gent en de randgemeenten op te vrolijken met hetzij occasionele podium-acts, hetzij een continue werking waarbij amusement centraal staat.
Bryo Award Vlaams Brabant: Start-Up Rock Star 2017 De Vlaams-Brabantse afdeling van Bryo, het project van Voka dat ambitieuze starters begeleidt in hun ondernemerschap, kende deze prijs toe aan de eenmanszaak van Annelore Camps omdat zij haar muzikaal project met een stevige visie en doorgedreven ondernemerschap op de kaart zet.

Oprichters

  • ANNELORE CAMPS
  • LAILA DE BRUYNE
  • HANNELORE HERREMAN

Bron: Belgisch Staatsblad


Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy