Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Wilco van Logten Directeur Man
Marc Dussart Gedelegeerd bestuurder Man
Loic Radermecker Gedelegeerd bestuurder Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
WILCO VAN LOGTEN Man Voorzitter
MARC DUSSART Man Secretaris
LOIC RADEMECKER Man Bestuurder

Kernactiviteiten

Pixie Surprise zamelt geld in om zowel de kinderen als de ouders even uit hun dagelijkse sleur te halen, door een dagje ergens naartoe te gaan of eens een midweekje ertussenuit te zijn. Ook zieke kinderen een bezoek brengen in het ziekenhuis is een optie die wij aan het bespreken zijn. Dit is natuurlijk niet zo eenvoudig sinds er veel voorschriften en regels zijn die gevolgd moeten worden en wij die natuurlijk niet willen schenden. Ons samen met andere organisaties inzetten tijdens benefieten is ook één van onze werkwijzes: - Kinderfeestjes met onze sprookjesprinsessen - Prinsessen die op bezoek komen op evenementen/kermissen enzovoort - Verschillende shows! - Fotoshoot met hun favoriete prins/prinses/superheld op locatie - Kinderfeesten op een locatie van ons (in ontwikkeling)

Actiegebied

  • Europa
  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy