Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
eva (alias 60-65) van tulden Coördinator Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
EVA VAN TULDEN Vrouw Voorzitter
PATRICIA SCHELLEKENS Vrouw Schatbewaarder
MARIA VERVOORT Vrouw Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

3

Kernactiviteiten

Een jaarlijkse fiets-fondsenwervingscampagne van mei tot eind augustus om fondsen in te zamelen om kansarme leerlingen die afkomstig zijn van de Bijagos archipel te laten studeren aan een hogeschool op het vasteland in Guinée-Bissau. Reach Out vzw financiert hun studie evenals hun accommodatie en levensonderhoud. Tijdens de herfst/wintermaanden verzorgt Reach Out vzw lezingen over het project en de fundraising fietstochten over heel Vlaanderen. De opbrengst hiervan gaat ook integraal naar het goede doel.

Actiegebied

  • Europa
  • Internationaal
  • Nationaal

Geschiedenis

De initiatiefnemer van Reach Out vzw is amateursporter en wereldfietster Eva Van Tulden. Vanaf haar 60ste werkt zij halftijds op jaarbasis en heeft zij meer tijd om haar wensdroom, met name lange fietsreizen ondernemen voor een goed doel, te verwezenlijken. In 2018, het jaar dat zij 60 werd, fietste ze van Antwerpen naar de Noordkaap, en ook nog een heel eind van de terugweg. In 2019 trekt zij per fiets naar Engeland, Ierland en Schotland.

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy