Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
Christof Vulsteke Man Bestuurder
Helena Van der Plaetsen Vrouw Bestuurder
Thomas Van der Plaetsen Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

BACK ON TRACK INSPIRATION: Onze huisexperten verzorgen lezingen, workshops en laagdrempelige bewegingsmomenten. Dit aanbod staat open voor iedereen die door een (ziekte)proces gaat, als patiënt, als naaste of als mantelzorger. BACK ON TRACK CHALLENGE: Een eenjarig traject waarin ex-kankerpatiënten, alleen of samen met hun buddy, de uitdaging aangaan om zichzelf opnieuw in vorm te wandelen, lopen of fietsen. Met dit programma op maat beogen we de kans op herval via sport te reduceren. Een unieke kans voor persoonlijke groei binnen een motiverende groep gelijkgezinden. STAY ON TRACK: Ook na het traject van de Challenges blijven we groepstrainingen deskundig ondersteunen.

Actiegebied

Regionaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy