Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Marc JEANNIN Directeur Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
LOUIS JEANNIN Man
MARC JEANNIN Man Voorzitter
PHILIPPE JEANNIN Man Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

1

Geschiedenis

Begin 2016 las ik een artikel over een nieuwe kleine kliniek die zou gestart zijn. Kinderen zouden er gratis zorg krijgen en de studenten van de universiteit zouden er stage kunnen lopen. Daar ik ervaring heb op universitair niveau met praktische opleiding van studenten was ik meer dan geïnteresseerd. Een visum en een vliegticket naar Kabul... meer had ik niet nodig. Nu is het een deel van mijn leven geworden. De opleiding van de studenten is een belangrijk deel van mijn activiteit. Zij zijn de zorgverstrekkers van de toekomst. Ook preventie op school en de gratis mondverzorging voor kinderen en de armste mensen is het andere deel van mijn project. Via de Koning Boudewijnstichting probeer ik nu fondsen in te zamelen om een tandheelkundig centrum te openen in een ruraal gebied. 40.000 mensen hebben er geen toegang tot basis tandheelkundige zorg. Hopelijk kan ik daar iets aan doen. Marc.

Erkenningen

Naam Beschrijving
LUTV (Leuvense Universitaire Tandarts Vereniging) Erkenning van de universiteit van Leuven voor mijn inzet in Afghanistan. Heb een prijs van 2500 € gekregen welke integraal besteed werd voor aankoop van verbruiksmateriaal in de kliniek.

Oprichters

  • MARC JEANNIN
  • PHILIPPE JEANNIN
  • LOUIS JEANNIN

Bron: Belgisch Staatsblad


Commissaris van de rekeningen

Marc JEANNIN

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy