Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Samya Delforce Directeur Vrouw
Peter Tytgat Gedelegeerd bestuurder Man
Annelies Noppe Andere Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
SAMYA DELFORCE Vrouw Voorzitter
PETER TYTGAT Man Vice-voorzitter
ANNELIES NOPPE Vrouw Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

5

Kernactiviteiten

Opvangen en het redden van zwerfkatten, verwaarloosde en gedumpte katten. Het volledig in orde plaatsen na socialisatie en het herplaatsen in een nieuw gouden mandje. ons doel is de zwerfkatten populatie te verminderen en de katten een tweede kans te geven. Wij werken met een NO-KILL beleid en doe er alles aan de dieren in opvang het zo goed en aangenaam mogelijk te maken. wij zijn een huiselijk niet gesubsidieerd erkend asiel

Actiegebied

  • Europa
  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Geschiedenis

Samya Delforce huidig directeur is de oprichter van 't Kattenkwaad Vzw. Al jaren zette ze zich in om het welzijn van zwerfkatten en verwoorloosde katten een tweede kans te geven. Daar het aanbod veel te groot kwam besloten wij om een erkenning aan te vragen als asiel voor katten en na twee jaar een Vzw op te richten. reeds 4 jaar staan wij dagelijks in voor de opvang, socialisatie en het verzorgen van katten die na verblijf en volledig in orde te zijn gezet ter adoptie worden aangeboden.

Erkenningen

Naam Beschrijving
't Kattenkwaad vzw Erkend asiel voor katten door de Vlaamse Overheid dienst dierenwelzijn van het Departement LNE. ons erkenningsnummer HK30305635

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy