Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Katja Schipperheijn Directeur Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
KATJA SCHIPPERHEIJN Vrouw Bestuurder
KLAUS PAS Man Bestuurder
MARYSE LEMMENS Vrouw Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

1

Kernactiviteiten

Leerlijn digitale geletterdheid: De gratis leerlijn, workshops en nascholingen ondersteunen de ontwikkeling van de digitale vaardigheden en de online attitudes bij kinderen, vanuit een sociale en inclusieve insteek. De #SociaalsteSchool2018 wordt wederom een groot feest waarbij alle laureaten ondersteund worden door specialisten in digitale transformatie op school. Ontvang gratis workshops en maak kans op coole prijzen van onze sponsors die je helpen om van jouw school dé school van de toekomst te maken. De wedstrijd #SociaalsteSchool inspireert leerkrachten en ouders om positief, duurzaam en inclusief in te zetten op digitale geletterdheid.

Actiegebied

Nationaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy