Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
EMMANUEL VAN KERCKHOVEN Man
FRANS VAN LOOVEREN Man Voorzitter
HANS VANACKERE Man Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

12

Kernactiviteiten

De vereniging is recent opgestart, maar bouwt verder op wat in het verleden op niet-structurele basis reeds werd ingericht. De voornaamste activiteiten zullen bestaan uit het organiseren van orgelconcerten, orgelbespelingen, het inrichten van workshops enz. De huidige focus ligt op het verwerven van een Noord-Nederlands/Noord-Duits geïnspireerd barokorgel voor de Sint-Norbertuskerk in Antwerpen, met het oog op het verwezenlijken van haar potentieel op liturgisch, socio-cultureel en educatief vlak. Het instrument wordt gebouwd in de stijl van een 18e eeuws orgel, maar met moderne technieken. Om het project in volle omvang te realiseren is momenteel nog een bedrag van 200 000 euro nodig. Vzw Barokorgel Sint-Norbertuskerk Antwerpen is daarom actief op zoek naar bijdragen van overheden, culturele instellingen, sponsors en donateurs.

Actiegebied

Nationaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Oprichters

  • FRANS VAN LOOVEREN
  • HANS VANACKERE
  • EMMANUEL VAN KERCKHOVEN

Bron: Belgisch Staatsblad


Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy