Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Maggie Nauwelaers Gedelegeerd bestuurder Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht
MAGGIE NAUWELAERS Vrouw
MEREL BRAMS Vrouw
SILKE BRAMS Vrouw

Kernactiviteiten

Helende dansbegeleiding. Kundalini Yoga begeleiding - Kinderyogabegeleiding. Herstel van de verbinding met lichaam/ziel en met de natuur die ons omgeeft. Harmoniserend woningadvies (voor privé, scholden/bedrijven volgens Tibetaanse Feng Shui-vorm) met onmiddellijk effect op welbevinden op de 4 belangrijkste niveaus (lichamelijk/geestelijk/emotioneel/energetisch). Opleiding tot Nature-Based coach.

Actiegebied

  • Europa
  • Nationaal

Geschiedenis

Opgestart als onderdeel van Wcu-Dance vzw (World-Children-Unity-Dance vzw), waarvan ik mede-oprichter was (2010-2016). In 2016 uitsplitsing naar Hartenmagie vzw, met minder nadruk op werk in scholen, meer gericht naar persoonlijke en groepsbegeleiding/Feng Shui advies/Opleiding.

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy