Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Sabine Pauwaert Coördinator Vrouw
Marleen Vermassen Andere Vrouw
Isabel Rogiers Andere Vrouw
Myriam Deroo Andere Vrouw
Joris Allaert Andere Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
MARLEEN VERMASSEN Vrouw
SABINE BERTHA LEOPOL PAUWAERT Vrouw Voorzitter
ISABEL ROGIERS Vrouw Bestuurder
JORIS ALLAERT Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

LuKiArt vzw organiseert kunstateliers voor kinderen in Sint-Martens-Latem en vertaalt die expertise op maat van het zieke kind en zijn familie, we geloven immers dat in elk kind een kunstenaar schuilt en dat kunstcreatie ook kan op moeilijke momenten.

Actiegebied

  • Lokaal
  • Nationaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Geschiedenis

LuKiAt vzw is ontstaan in 2014 als initiatief van een aantal dames in Sint-Martens-Latem. Al snel werd de vereniging een begrip binnen de gemeente en werkt de vereniging mee aan allerlei culturele activiteiten binnen het kunstdorp. Daarbij ondersteund door het gemeentebestuur, de lokale scholen, ... Naast de lokale werking bouwde de vzw ook aan het goededoel project "Kunst op maat van het zieke kind". Dit vanuit een persoonlijke ervaring van de voorzitter. Binnen dit project wordt samengewerkt met allerlei organisaties. De combinatie van goededoel en kunst is o.i. uniek. Het project was geselecteerd binnen deWarmsteWeek (editie 2019) en is in volle ontwikkeling. Ook tijdens de coronacrisis is het project niet stil gevallen, maar het heeft zich integendeel aangepast en zich vertaald in nieuwe gedaantes (o.a; kunst-atelier-in-een-box met materialen en inspirerende ideeën (gesteund door StichtingENGIE), live online ateliers begeleid door professionals (i.s.m. SuperNils vzw), video-ateliers,;.. ) Getuigenissen via onze site www.kunstopmaatvanhetziekekind.be).

Erkenningen

Naam Beschrijving
Culturele Vereniging van Sint-Martens-Latem LuKiArt vzw is erkend als culturele vereniging door de Gemeentelijke Raad voor Cultuurbeleid van de gemeente Sint-Martens-Latem

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy