Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Ann Vanneste Coördinator Vrouw
Sil Devos Andere Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
ANN VANNESTE Vrouw Voorzitter
TSHITENGE MULUME Man Vice-voorzitter
SILKE DEVOS Vrouw Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

3

Kernactiviteiten

Kansen creëren voor mensen die moeite hebben om te participeren in de maatschappij -Theaterproducties maken met een inclusief gezelschap - Kinderen/jongeren en volwassnen begeleiden door hen te leren zorgen voor verwaarloosde dieren in de Streekboerderij - inclusief koor 'Cnatare con amore' waar iedereen welkom is

Actiegebied

  • Lokaal
  • Regionaal

Geschiedenis

In 2007 werd ik gevraagd om een sociaal-artistiek theaterproject te leiden bij de armoedevereniging vzw Wieder. We maakten samen de voorstelling 'Een steen uit de muur'. Na dit project viel het theater stil maar de deelnemers bleven vragen om dit nog te doen. Omdat een structureel aanbod meer kansen biedt heb ik met een paar gelijkgestemden een vzw opgericht. De bedoeling is een structureel aanbod te doen wat betreft toneel en fondsen te kunnen werven om dit haalbaar te maken. De Streek is gestart nadat ik een opleiding 'Begeleidend werken met assistentie van dieren' had gevolgd in Gent (Balans). Al heel mijn leven besef ik hoe belangrijk dieren en natuur zijn voor ons welzijn. Hoe zorgen voor dieren helend kan zijn. Heel wat mensen voelen dat ook zo aan. We begeleiden nu vijf mensen in De Streek. Cantare con Amore is ontstaan op aansteken van Elke Poppe die het Wijlandkoor leidt in de theaterproductie Wijland. Opgestart in april 2018.

Lid van volgende koepels en/of netwerken

Naam lidmaatschap
Koor & Stem

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy