Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Griet Van Nieuwenhuyse Coördinator Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
JOYCE DAVID Vrouw Voorzitter
BJORN SLEGERS Man Secretaris
ANNIE DUDAL Vrouw Bestuurder
MAGALI RAVAUT Vrouw Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

6

Kernactiviteiten

Het Inloopteam biedt aan kwetsbare (aanstaande) ouders met jonge kinderen: - een plaats waar men terecht kan met zijn verhaal en voor informatie of tips; - diverse vormen van groepswerk en spel en ontmoeting -Het Ruilhoekje waar men terecht kan voor kinderkledij en babymateriaal. Men kan er kinderkledij waar de kinderen te groot voor zijn geworden maar dat nog in goede staat is, ruilen voor kledij van de gewenste maat. Babymateriaal (kinderwagen, park, eetstoel, ...) kan worden ontleend mits betaling van een borg. Ouders die door omstandigheden geen kledij hebben om te ruilen, kunnen gebruik maken van een startpakket kledij. - de Pamperbank waar men via doorverwijzing een pakket pampers van 25 stuks kan aankopen voor 1€.

Actiegebied

Lokaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Erkenningen

Naam
Kind en Gezin

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy