Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gemiddeld personeelsbestand

Voltijdse Equivalenten

2018 54
2017 45
2016 44

Bron: Nationale Bank van België


Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Jo Van Cauwenberge Directeur Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
BART DEVOS Man Voorzitter
ARNOULD FRANCIS LEFEBURE Man Schatbewaarder
STEVEN BLOEMEN Man Secretaris
ADRIAN OUDE HENDRIKMAN Man Bestuurder
ALAIN JACQUES Man Bestuurder
ANNELIES STORME Vrouw Bestuurder
DANIEL VAN DER VEKEN Man Bestuurder
ELISABETH DE BETHUNE Vrouw Bestuurder
ELISABETH ADRIENNE SIMON Vrouw Bestuurder
HERVE CLAEYS Man Bestuurder
JO VAN CAUWENBERGE Man Bestuurder

Kernactiviteiten

GoodPlanet Belgium inspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren. Een gezonde planeet, waar iedereen goed kan leven, vandaag en morgen. Een 'GoodPlanet'. Via onze projecten, campagnes en workshops verspreiden we kennis en planten we zaadjes voor verandering. We maken de ideeën achter duurzame ontwikkeling concreet, haalbaar en aantrekkelijk. Steeds met een positieve blik en een hoopvolle insteek. GoodPlanet is ervan overtuigd dat educatie een belangrijke rol speelt bij de transitie naar een duurzame samenleving. Daarom richt de organisatie zich naar kinderen en jongeren. Omdat we geloven dat iedereen met een klein of groot gebaar een wereld van verschil kan maken, zetten we acties op naar een breed publiek. GoodPlanet is eveneens partner van bedrijven die actief hun maatschappelijke rol opnemen. Jaarlijks inspireren en activeren onze 80 medewerkers en tientallen vrijwilligers meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België. GoodPlanet is de Belgische partner van de Fondation GoodPlanet, opgericht door de bekende Franse cineast en fotograaf Yann Arthus-Bertrand. Deze samenwerking leidt tot een nieuwe synergie: een sterke boodschap om steeds meer mensen te inspireren voor een duurzame samenleving, geïllustreerd door indrukwekkend beeld- en filmmateriaal van Yann Arthus-Bertrand.

Actiegebied

  • Europa
  • Internationaal
  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Commissaris van de rekeningen

STEPHANE ROSIER

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Paritair Comité

Sectoraal overlegorgaan tussen werkgevers en werknemers, voornamelijk met het oog op het onderhandelen van de collectieve arbeidsovereenkomst.

329.03 Paritair Subcomité voor de federale en bicommunautaire socio-culturele organisaties

Bron: RSZ


Cookie policy