Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gemiddeld personeelsbestand

Voltijdse Equivalenten

2018 16
2017 15
2016 17

Bron: Nationale Bank van België


Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
KRISTA ANNA HERMINE VANDENBORRE Vrouw Voorzitter
CHRISTIANE FRANCK Vrouw Vice-voorzitter
CORNEEL BEYERS Man Secretaris
SABINE CUSTERS Vrouw Secretaris
CHRISTIANE VAN DYCK Vrouw Bestuurder
DIEDERIK BLOCKMANS Man Bestuurder
MIA DECAESTECKER Vrouw Bestuurder
SABINE FRANCINE MARI BLEYAERT Vrouw Bestuurder
SAMUEL VAN STEIRTEGHEM Man Bestuurder

Kernactiviteiten

ACTIES EN OBJECTIEVEN Artsen Zonder Vakantie zijn 600 Belgische artsen, verpleegkundigen en technici die als vrijwilliger meewerken in zo’n 40 Afrikaanse partnerziekenhuizen. Tijdens hun eigen vakantie engageren zij zich om hun Afrikaanse collega’s bij te staan en op te leiden aan de operatietafel, in de ziekenzaal of in het labo. Artsen Zonder Vakantie kiest voor een duurzame oplossing: uitwisseling van kennis. Door nieuwe technieken toe te passen, kunnen Afrikaanse collega’s hun patiënten beter helpen en hun kennis weer doorgeven aan andere lokale collega’s. Naast uitwisseling van (para)medische expertise ondersteunen wij onze partnerziekenhuizen ook op organisatorisch, technisch en materieel vlak. Met elk partnerziekenhuis wordt langdurig samengewerkt en het mooiste moment is wanneer Artsen Zonder Vakantie ergens niet meer nodig is. Wanneer kennis echt geneest! Wilt u meer weten over Artsen Zonder Vakantie in uw testament? Vraag de brochure aan of neem in alle vertrouwen contact met ons op.

Actiegebied

Internationaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Erkenningen

Naam
ngo

Commissaris van de rekeningen

STEVEN VYVEY

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Paritair Comité

Sectoraal overlegorgaan tussen werkgevers en werknemers, voornamelijk met het oog op het onderhandelen van de collectieve arbeidsovereenkomst.

329.01 Paritair Subcomité voor de socio-culturele sector van de Vlaamse Gemeenschap

Bron: RSZ


U vindt meer info over deze organisatie op NGO-Openboek : deze site bevat de gegevens van 106 erkende Belgische NGO's voor ontwikkelingssamenwerking die lid zijn van NGO-Federatie en/of ACODEV. 

 

logo-button_square_100x38.jpg

Cookie policy