Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Elisa Convalle Coördinator Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
KOEN Convalle Man Voorzitter
KAREL COWE Man Vice-voorzitter
JOZEF STERCKX Man Schatbewaarder
Elisa Convalle Man Secretaris
WALTER DESTOMBES Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

De wekelijkse voetbaltrainingen blijven voor onze werking heel belangrijk! Van augustus tot mei trainen de verschillende niveau's op zaterdagvoormiddag. Naast de wekelijkse trainingen nemen de voetballers van de verschillende niveau's deel aan een G-voetbalcompetitie en verschillende voetbaltornooien. De deelname aan de Nationale Spelen is een jaarlijkse afsluiter.

Actiegebied

  • Nationaal
  • Regionaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Geschiedenis

Sinds 1993 heeft Avalympics vzw G-voetbal op haar programma staan. Binnen haar G-voetbalwerking kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of motorische beperking, gedragsproblemen en autisme- spectrumstoornis het beste van zichzelf op een voetbalveld geven. Ondertussen hebben wij heel wat positieve ervaringen opgebouwd met voetballers met ASS of gedragsproblemen. Ook zij vinden meer en meer hun weg in het G-voetbal. Sinds 1 september 2010 is onze G-voetbalwerking volledig geïntegreerd in KSAV SINT-DIMPHNA (Geel). SAV is een 1de provincialer met een degelijke jeugdwerking . In deze familiale voetbalclub, voelen onze G-voetballers zich volledig thuis.

Lid van volgende koepels en/of netwerken

Naam lidmaatschap Beschrijving
KBVB Koninklijke Belgische Voetbalbond

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Vestigingen

Aantal vestigingen: 1

Eikevelden 81 2440 - GEEL

Bron: Kruispuntbank der Ondernemingen


Cookie policy